Citiraj:
Autor Omerta
Ionako svi ovdje pričate da je uvijek bolje/brže odnest (mobitel) direktno u servis umjesto u trgovinu gdje je kupljen jer ionako oni šalju u servis.
|
Ne svi, ja non stop tupim kako je to pogresno, evo jos jednog primjera zasto. Tehnicki, links servis nije pravno odgovoran prema tebi i tocka. Proces reklamacije je poznat i treba ga se drzat, a to je nosit na mjesto gdje si kupio.
@rbrex
Ako imas te emailove s portiom, kontaktiraj ih i reci da ces prosljedit sve inspektoratu radi ne zaprimanja reklamacije na vrijeme i obmane kupca (ako imas napismeno da su ti rekli da ne saljes njima nego linksu), i nek se oni sami dogovore kako i gdje ce to servisirat da ne dodje do toga. Malo je longshot, ali ja bi i dalje to poslao inspekciji pa nek oni malo daju svoje misljenje o svemu tome kako su te zamuljali. Ti nemas dokaza koliko sam skuzio da si bio u linksa tako da s njima nista nemas dalje. Sve rjesavaj preko portia, ako te otpile, napravi prijavu i posalji pa vidi kakvo ce misljenje o tome imat inspektor.