Citiraj:
Autor mighty
samo gurajte miami u krug favorita, bit će mi slađe kad sezona završi a oni opet ne uzmu naslov...  umjetne tvorevine nikad ne završe dobro
|
Omašio si fudbal jbiga
Citiraj:
Autor Starsailor
Oklahoma slaba 
Westbrook itekako zna svoje mjesto, neidu njemu završne lopte već Durantu, koji je btw jučer u zadnjoj sekundi pogodio sa 8 metara.
Momentalno igraju najbolju košarku u ligi, ali daleko najbolju.
Dobri su mi i neki što govore kako su Lakersi slabi, ali također, isto kao i za Oklahomu, izgledaju fenomenalno, samo su ove sezone pojedinačno malo slabiji od jedne Oklahome di nemoraju baš sve lopte ići 1 ili 2ici igrača. James Harden je npr. sinoć odigrao fenomenalno.
Dok sam gledao tu tekmu za vrijeme poluvremena i pauza sam prebaciva na Houston - San Antonio, taj San Antonio je takav raspad od ekipe da je to nevjerovatno, ako je itko kandidat za zadnje mjesto u ligi nakon onakve igre jučer to su oni, totalna katastrofa od napada, imaju sreću što je i Houston nakon 23 razlike zaspa inače bi izgubili sa 50 komada od prosječne ekipe.
|
Takođe, razvoj je bio takav da je Wes postao igrač na kojeg idu sve lopte u završnici i to ih je kostalo naslova 2012.
A San Antonio je tolko raspadnut da je dve god zaredom igrao finale i jednom osvojil.
Danas je u razumno vrijeme bilo Cleveland - OKC.....LBJ wins.
Ispričavam se na nekrofiliji