View Single Post
Staro 07.09.2005., 18:02   #45
Banks
Registered User

Datum registracije: Apr 2005
Tema nam je otišla vrit. E.T. je dostojno moderatora (usprkos tome što mu moje pisanje nije simpatično) dao jedan konstruktivan i optimističan zaključak, a onda se pojavio Bubba i počeo vrijeđati i omalovažavati sve oko sebe.
Ja sam mislio da ozbiljni informatičari rade na znanstvenim projektima, surađuju s IT magazinima, programiraju, dizajniraju,
idu na post-diplomske studije itd. Nisam znao da ozbiljni informatičari po cijele dane kopaju po web-forumima, news-grupama i IT magazinima, ne bi li uočili neki kiks i potom se do besvijesti izrugivali autoru, omalovažavali ga, uvjeravali ga da ništa ne zna. A sve u cilju dokazivanja (uvijek iznova) svoje superiornosti. Odnosno preseravanja. To ukazuje na određeni nivo frustracije, kompleksa, nesigurnosti i ogroman nedostatak samopouzdanja. Što je sasvim u redu za pubertetsku fazu. A ako čovjek nije u pubertetu......??? A ništa, onda mu se preporuča malo više seksa.
Budući je tema završila na seksu, što joj nipošto nije bila početna namjera a niti namjena, onda je najbolje, bar što se mene tiče, da svršimo!
Banks je offline   Reply With Quote