View Single Post
Staro 25.01.2015., 19:08   #22
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Došao još jedan paket iz EK, najbitniji dijelovi su bili adapteri za uvodnice, backplate i tanji radijator.

Backplate nema mirror finiš što u ovom slučaju pozdravljam, tko bi se riješio otisaka prstiju da je potpuno zrcalno, a zamućeni odraz ne odvlači pažnju kao čisti zrcalni.

Isti dan malo kasnije, ko naručeno, došao paket s Dominatorima, dobio ih na warehouse dealu na amazonu za nešto manje od 180€, što je 30€ manje nego najjeftinije što sam inače mogao naći. Dominatore sam htio isključivo zbog izgleda, i stvarno su mrakač. Ballistixi low profile su bebice naspram Dominatora, oba ballistixa stanu u kutiju od jednog DomaĆ-a

Dan prije stigli noiseblockeri multiframe M12-PS, dakle 1500rpm pwm. 180ka izgleda gigantski.

Dao sam si vremena isprobati po dvije kombinacije cjevovoda sa svakim radijatorom, dakle 4 ukupno. To mi je uzelo najviše vremena.

Odabrana verzija:

------

Još jednom ću se požaliti na nekvalitetu boje na kućištu, toliko je loša da bi 2 sloja mat boje iz spreja na primeru bile puno izdržljivije od ovog. Komponente sam ko po jajcima tuckao unutra da ne ogrebem dodatno, naravno uz polovičan uspjeh.

Sve u svemu tražit ću i dalje neko kućište koje bi bilo prostrano kao ovo, a da je kvalitetnije obrade. Pitanje ide vlasnicima crnog prodigya i phenoma, kakva je kvaliteta boje kod njih, realno i bez laganja molim