Citiraj:
Autor chingyos
|
Lik iz nv je objasnio da je memorija na gtx970 podjeljena na dva segmenta, jedan od 3,5 drugi od 0,5GB i sve dok kartica ne treba više od 3.5GB koristi se samo prvi dio. Kod gtx980 je samo jedan dio od 4GB i zato je usage veći jer igra alocira više no što treba. Na Titanu npr. usage bi bio vjerojatno oko 5GB. U ovom videu je sve normalno.
Citiraj:
Autor Disco
I volio bi da mi daju mogucnost da pomocu BIOS-a jednostavno iskljucim tih 512mb jer ne zelim onaj nagli frejmdrop kad se napuni svih 4gb.
AB u tom trenu pokazuje da GPU padne sa 99% na 50ak %.
|
Jel ti problem snimiti taj dio kad počne drop i staviti na yt?
Citiraj:
Autor MadBoY
Nisu se oni nista zeznuli. Na grafickoj je stavljeno 4 GB memorije. Da su stavili 3,5 GB a napisali 4 GB to bi vec bio problem. Stvar je samo u tome da GPU sporije pristupa toj particiji od 0,5 GB.
|
Je, ali su napisali da je bandwidth 224GB/s, što izgleda nije slučaj kod pristupa tom manjem dijelu memorije ako sam dobro shvatio. Mislim da bi bilo u redu u najmanju ruku ponuditi kupcima nekakv gift kupon za igre u vrijednosti 50 dolara jer nisu baš bili najiskreniji. Iako ja nebum skakao sa zaključcima dok ne vidim par fcat testova koji su najavljeni. Ima popriličan broj videa s vramom preko 3.5GB, a da igra radi sasvim normalno, npr: