@R3nchi
Ja te ne želim uvjeravati, ja ću ti samo dati par ČINJENICA iliti DOKAZA:
Listopad 2014 - kupio sam novi zapakirani i nekorišteni Sony Xperia Z1 od kolege sa foruma
robert7 za 2000kn. On ga je platio oko 250 kn.
Prosinac 2014 - kupio sam novi zapakirani i nekorišteni LG G2 od kolege sa foruma
zagy za 2000kn. On ga je platio 219 kn.
Ne znam jesi ikad čuo za kupnju mobitela preko produljenja ugovorne obveze? Kužiš spiku? Ljudi kupe mob uz pretplatu i onda ga preprodaju i stave 1500+ kn u đep jer im treba živa lova? Ne? Jebiga onda...
A sad idemo na servise:
Lipanj 2013 - Xperia Z se ugasila nakon mjesec dana starosti. Poslao na servis u Agram. Sve 5, mobitel radi dan danas kod nove vlasnice. Nigdje tragova otvaranja.
Lipanj 2014 - Alcatel OT Idol je imao problem sa ekranom, sam je palio aplikacije, problem poznat kao Ghost Touch. Zamjenjen ekran, mobitel je radio dok ga nisam razbio i vratio u bivšu fabriku.
Siječanj 2015 (pred 2 tjedna) - LG G2 mi se počeo resetirati i zapeo na logu, poslao u Agram, zamjenili su mi matičnu, dobio sam novu 24-mjesečnu garanciju i novi IMEI. Također, mobitel nema ni pikice ni tragova otvaranja.
Dakle, sva 3 puta svaka čast servisu. Brzo, efikasno i točno.
Ti i dalje uvjeravaj sebe da su kinezi baš super i da je bolje dati 1600kn za kineza nego 1800kn za G2 sa garancijom u HR, kao i to da kao potrošači nemamo prava... ili reci da ja samo imam sreće
Sad smo otišli u mali OT, ali čisto da imaš informacije iz prve ruke.