Desilo se i to nakon toliko godina agresije na autorska prava da je Hrvatska pod pritiskom Europe svela sebe na isti licemjerni nivo i prekjucer pod vodstvom milicajaca koji znaju instalirati CD je unisteno 50 najvecih pirata u hrvatskoj kojima je zapljenjena sva oprema i mediji. Isti ti kod kuce imaju racunala sa svim kopijama neznam od njihove place tko moze dati par tisuca za windowse samo, ali eto mjesto da se promjeni svijest ljudi pa da svi pocmemo koristiti originale radi intelekutalne pravice prokleta europa nas pravi licemjernima radi vlastite dobiti od prodaje. Ukrajna je moja zemlja. Kurve, droga, mafija, sve za sitne pare to je raj na zemlji a ne militaristicko drustvo. Idemo zapjevati jednu staru za sve pale drugove HRVATICA PLAKALA KRAJ VODE JER JOJ BRACA NEMAJU SLOBODE... itd FREE INFORMATION. Razumijem zakone o autorskim pravima koji ce stiti nase gradane i nase programe ali zasto obavljati posao za drugoga koji je nabio monopolisticke cijene. Niti Rusija niti Kina ni istocna europa neobavljaju nikakve slicne operacije a siguran sam niti polovica Afrike. Cisto licemjerstvo po meni ako postoj itko u vodstvu ministarstva unutarnjih poslova zaposlen ili da je organizator operacije da nije nikad u zivotu snimio kazetu s kazete preko kazetofona ja bi rekao ajde taj jedan svaka mu cast ima pravo djeliti pravdu. a i isti ti saborski zastupnici koji su donijeli zakon sve jedno krse u svojoj kuci na neki nacin autorska prava pa makar im kcer zamolila prijateljicu da joj snimi neki cd ili mozda ne jebiga 10000 kuna pa ako si jos gradonacelinik 10000 kn pa ako si jos podpresjednik pod sabroskog odbora 5000kn jebiga kupovo bi i ja originale. U hrvatskoj bez europe moze biti puno ljepsi zivot. Sto mislite o svemu