Došao mi A8 806, ako vas zanima nešto detaljnije samo javite
Performanse: Odlicne, sa njima sam prezadovoljan
Dizajn: Meni osobno i nije nešto, isti prosječni samsung, nema neki premium feel u ruci
Kvaliteta izrade: Kako je receno nema premium feel, ono malo aluminija okolo ne znaci puno, ali mi se plastika čini kvalitetnom iako onaj glossy back je dosta sklizav i magnet je za otiske, al sve prihvatljivo
Ekran: E tu sam se malo razočara, DPI je meni osobno i vise nego dovoljan, ali na suncu(cak i na ovako oblacniji dan) nije baš nešto
Kamera: Standardno kineski, ima dosta šuma, jedino je bljeskalica(dual led) epic

(ako ocete slike vičite, nećete baš bit impresionirani)
Video: niti me zanima niti sam pokusava išta snimat
VibeUI: Iako nisam bas ljubitelj UI-a bez app drawera, nije loš, ima zanimljivih(ali i korisnih) gluposti, da okrice ekran po očima,smanjivanje ekrana za one hand koristenje, double tap to unlock(iako se ova i slicne funkcije moraju ukljuciti u postavkama), i došao je napunjen smećem, al moj je došao i rootan, tako da sam se odmah za to pobrinio. Ali po mojoj procjeni može UI bit dosta bolji
Baterija: Tek je došao pa nemogu precizno rec, i problem je što u settings nema battery, da mogu vidit screen on time i slično, ali najveća potrošnja koju sam ja uspjeo napraviti je 1200mah, sta bi znacilo da bi u full loadu trebao raditi 2 sata, nekom matematikom mojom, bat je u knap za 1 dan mog korištenja(puno neta, vibera i SoT)
GPS: U 30 sec me je locira od kad sam ga upalio, i to vrlo točno, nisam previše ni to gleda
Sve ukupno ako se uzme u obzir da me je koštao 1300 kn, dajem mu čistu
8/10, zbog lošeg sunlight liabilitya, malo mušićavog UI-a i eto kamere