View Single Post
Staro 22.01.2015., 20:04   #7
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
sve mi je vec ovo bilo u planu Nikky . samo kazem, ako postoji neki UPS koji bi mi to dao out-off-box, nebi morao rezati / guliti / lotati / zajebavat se.

no ok, mislim da ce ici neki APC-ov produzni (koji ima na sebi R11, telefon ima zastitu), njega prebaciti na IEC, dok R45 sutnut preko UPS-a. ili cak bolje, necu niti rezati originalni produzni kabel nego napraviti pol metra-metar IEC-to-šuko, pa u njega bubnut APC.

bilo bi lijepo spajati sve preko IEC, ali su ovi konektori blesavoca. sta ako npr imam LCD preko adaptera (sto ih ima masa philipsa novih)? ili imam neki uredaj tipa modem koji je nikakav potrosac, ali bi bilo lijepo da ostane pod strujom ili jos gore - telefonska centrala koja mora biti pod strujom i u pogonu?

a konektori su mi ono, na neki nacin zastarjeli . IEC se uvijek nalazi na AT napajanjima, na prvih par godina i ATX napajanja, ali danas...... bezveze, IMO.

Burko je offline   Reply With Quote