View Single Post
Staro 22.01.2015., 17:05   #5
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Evo još jedne (pomalo lude) ideje, pokušati se dokopati neke otpisane zvijeri od cca 2000W.....
polovno. nema racuna, nema se udruga kako opravdati. da je privatna potraznja, zato je APC milina, mjenjaju se baterije. ali isto tako, iskreno, radije neka uzmu nov UPS, pa sam ja miran jer je novo - novo.

ok, jasnije. malo sam cackao po online kalkulatoru, tipa za 110W na sat vremena, po njima treba 1000 VA. sto bi bilo logicno da onaj Opti-UPS bi trebao, da i laze za 500 VA, drzati na 110W - sat vremena. ali tocniju potrosnju pogledam sutra, pa cu bit pametniji.

ali sada bas gledam taj Opti, heh.... vidim samo jedan R11, tj R45. a mislim da ce trebati min dva, tj E11 + R45, a ne R45 koji moze biti i kao R11

plus, jel postoji koji UPS da ima klasicne suko uticnice? ne mora biti kao na ovom 4 komada IEC izlaza, tj bilo bi pozeljnije da je barem jedan suko, pa lako nakacim produzni na koji ide PC + LCD + modem, jer je to neophodno da bude u pogonu......

Burko je offline   Reply With Quote