View Single Post
Staro 07.09.2005., 09:49   #10
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Tooma vidja san ovo vec prije kad san se zadnji put raspitiva o ovome ovaj philips (ili stariji model sa lcd-om u boji) kosta je 10-ak tisuca kn
Ma kod nas kad dodje neki takav artikl i dobiju ga kao uzorak
onda ga drze kao relikviju obicno adekvatno nebulozne cijene.

To se moze po net-u naci za jako male novce, ima uvjek ljudi koji
ce to prodati za razumne forinte.

Citiraj:
Originally posted by Tooma
ovaj model od 350 kn vec je u mom cjenovnom rangu ali ne virujem da bi se moga naviknit na daljinski kome pod prstom ne mogu osjetit tipke
To je kod vecine modela istina, ali recimo kod modela ovakvih gabarita kao prvi opisani, uopce ne igra ulogu, jer u Win/Mac mozes sam napraviti map-u svog daljinskog i uciniti gumbe koliko god hoces velikima (postivajuci odabrani profil) te ih samo ucitas.

Mediona sam vidio u Autronicu ali me nije impresionirao. Nije to neka velika povrsina za napipkavanje, ali ti opet provjeri za sebe da objektivnije steknes dojam dal je za tebe.

Citiraj:
Originally posted by Tooma
reci mi koje su okvirne cijene za ove pametne thompsone koje si spomenija u emezzeti, cisto da znan isplati li mi se cekat da podjen doma u split ili da podjen u peveca po medion?
Recimo mene je odusevio model ROC 230. Par godina vec postoji, pa je za vjerovati da ga jos ima. Klasican ali super logican i funkcionalan i pokriva mi TV i video bolje od ijednog originalnog daljinca. Uopce mi nije trebao, ali kad sam vidio kako je dobar uzeo sam i za TV na moru + za kuhinju

Ovaj je kostao oko 90-tak kn.

Koliko se sjecam ni jedan nije prelazio neku cifru vecu od 150-tak kn. Pokriva samo 1x za TV i Video, ali ima i onih sa 5 na vise uredjaja. Ima i jedan ludi model isto klasika koji je jedva velicine jednog debelog flomastera i ima sam vol +- , program +-

Zvuci glupo, ali uopce nije neupotrebljiv, dapace.
Visage je offline   Reply With Quote