Citiraj:
Originally posted by Tooma vidja san ovo vec prije kad san se zadnji put raspitiva o ovome ovaj philips (ili stariji model sa lcd-om u boji) kosta je 10-ak tisuca kn
|
Ma kod nas kad dodje neki takav artikl i dobiju ga kao uzorak
onda ga drze kao relikviju obicno adekvatno nebulozne cijene.
To se moze po net-u naci za jako male novce, ima uvjek ljudi koji
ce to prodati za razumne forinte.
Citiraj:
Originally posted by Tooma
ovaj model od 350 kn vec je u mom cjenovnom rangu ali ne virujem da bi se moga naviknit na daljinski kome pod prstom ne mogu osjetit tipke
|
To je kod vecine modela istina, ali recimo kod modela ovakvih gabarita kao prvi opisani, uopce ne igra ulogu, jer u Win/Mac mozes sam napraviti map-u svog daljinskog i uciniti gumbe koliko god hoces velikima (postivajuci odabrani profil) te ih samo ucitas.
Mediona sam vidio u Autronicu ali me nije impresionirao. Nije to neka velika povrsina za napipkavanje, ali ti opet provjeri za sebe da objektivnije steknes dojam dal je za tebe.
Citiraj:
Originally posted by Tooma
reci mi koje su okvirne cijene za ove pametne thompsone koje si spomenija u emezzeti, cisto da znan isplati li mi se cekat da podjen doma u split ili da podjen u peveca po medion?
|
Recimo mene je odusevio model ROC 230. Par godina vec postoji, pa je za vjerovati da ga jos ima. Klasican ali super logican i funkcionalan i pokriva mi TV i video bolje od ijednog originalnog daljinca. Uopce mi nije trebao, ali kad sam vidio kako je dobar uzeo sam i za TV na moru + za kuhinju
Ovaj je kostao oko 90-tak kn.
Koliko se sjecam ni jedan nije prelazio neku cifru vecu od 150-tak kn. Pokriva samo 1x za TV i Video, ali ima i onih sa 5 na vise uredjaja. Ima i jedan ludi model isto klasika koji je jedva velicine jednog debelog flomastera i ima sam vol +- , program +-
Zvuci glupo, ali uopce nije neupotrebljiv, dapace.