View Single Post
Staro 22.01.2015., 10:37   #1
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Preporuka UPS-a

pozdrav ljudi!

imam molbu od jedne udruge, imaju potrebu za UPS-om. o cemu se radi....

treba osigurati prakticki neki dulji rad za vrijeme eventualnih nestanka struje, ali i grmljavine (zastita). trebat ce se napajat modem (ZTE, t-com), PC (Lenovo thinkpad, neki c2d, hardic i nista posebno), tel cetrala koja se napajanja preko adaptera te AOC LCD.

sad, ici na Smart UPS ili Back UPS? ovo iskreno nisam previse trazio razlike, pa ako nije problem - da netko u par recenica konretno kaze .

plus, cijena je ha, naravno bitna. islo bi se na sto jeftinije, ali i da se moze dobiti sto veca automonija kada nastane backup jer je takva potreba centrale, dostupna 24/7. malo sam gledao nase shopove, naletio sam na Opti-UPS TS1700B - 1198.99 kn. jel valja ovo sta?
znam da je generalno preporuka za APC, ali ponavljam - treba sto veca autonomija + sto niza cijena .

i naravno, isto ide zastita R11, R45 i tako...... lako odgovorim ako sta jos treba. preporuke?

Burko je offline   Reply With Quote