ajd kad svi tako kazete dat cu priliku is3....
ma samo me danas nazivcira, mm uvik t10 , nemogu pennat skoro nista, a njega busi sve u onu suplju prednju plohu....
is3moze bit stronk,ali ima ogromne weakpointse...ja ih znan napamet,i sa ISon san bez problema busia IS3 1 na 1,samo da je malo gluplji igrac xd
top nije jos na zadnjem,pa ima low pen, 170...vjer je do toga...
triban se naviknit...jer volin hevije, kv-1 mi je jedan od najdrazih u igri,iman preko 2k partija samo s njime....IS je isto bia extra, bez zamjerke
a za british cu jos vidit...triba doc do tog fv t10 hevija...a cromwell mi je jebn jeben tenk,al cita san da je comet onako bze, a centurioni ok,al nista special...a i nevidjam ih vele u igri
znam samo da me jagdpanther II idalje odusevljava, kupia san jagdtigra,stoji u garazi,i nezelin se pribacit na njega xD
svaka peta bitka iman priko 4k dmga,a nema bitke,makar sa t10,a da ne napravi bar 3 pena...cak i mapa nebitna,sve mu pase....moze bit napadacki td,moze snajpat...dosad najbolji all-arounder u igri sta san srea
garaza izgleda ovako:
jagdpantherII , 4 skilla crew
jagdtigar... u cekanju za crew sa jpII
is3 , 4 skilla crew
cromwell, 3 skilla crew
arty je na usa, m12... crew 2 skilla
t37 je light,ic ce na buldoga, bilda crew
s35ca je francuski td ,trenutno traina crew,neide nigdi dalje,zasad
is2 kineski heavi,trenutno traina crew,neide nigdi dalje,zasad
japanac je t5 chi-nu...plan je doc do chi-ri
tog :dive:ahoy: xd crew 2 skilla
lagano popunjavan sve zemlje da bude za predstojece misije...sad nisan dobia wz-111 jer su mi falili francuzi i japanci, sve ostalo dovrsia,nisan stiga doc do t5 sa njih dvoje