View Single Post
Staro 20.01.2015., 12:52   #267
PRINTER Klinika
Banned

Datum registracije: Jan 2015
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Najjači su mi ovi sa jednim postom registrirani prekjučer il tako nešto... pa da momku pojasnim malo.

50kn je 70ml ne 60 šta je odlično bar u slučaju što se tiče jer prošli printer u kojeg sam stavljao zamijenjive cartridge da uštedim novac (10kn je koštao jedan cartridge) su me vječno zezali malo radi malo ne radi pa se odjednom istroši do kraja sama od sebe i takve gluparije, a baš u tom trenutku mi je printer bio jako potreban pa izgubiš živce novac i sve ostalo dok si uspiješ isprintat to šta trebaš. Sa ta 4 cartridga sam mogao doslovno isprintat 10 papira, dok sa original nekih 200njak, a jedan je koštao 170kn cartridge, znači skoro sve 4 ove bočice za trenutni l355 sam mogao nabavit za jedan cartridge na starom printeru. Ovdje sa punim tankom boje mogu isprintat 4000 stranica crno bijelih, a u boji sa punim tankom 6500 tako da čuj meni se isplati, a vjerujem i mnogim drugima je ovo sasvim prihvatljiva cijena. Računam kolko printam a nije nešto puno za cca godinu i pol dana ako ne i više ću to uspjet potrošit.

Ne znam od kud ti to da boja nije vodopostojana ???

Slažem se s tobom jučer sam sipao novu crnu reko neda mi se stavljat rukavice i dok sam brisao maramicom ostalo mi na prstima i sad to nemogu skinut mislim otići će za par dana, al sljedeći put definitivno nosim rukavice.
Znači vrlo jednostavno.

Pošto imaš taj printer lijepo otisneš jedan otisak. Jeli ti je to teško?
Onda ga staviš u vodu 10 minuta. Jeli ti je to teško napraviti?

onda pričekaš još 30 monuta i skaniraš ono što si dobio. Jeli ti je to teško napraviti?

Onda to priljepiš na ovaj forum i svi mogu vidjeti koliko je Orinal Epson tinta VODOPOSTOJANA.

A ukoliko ti je to suviše teško onda definitivno znači da ova Epson tinta nije vodopostojana. I da ti je Epson prodao istu stvar što drugi prodaju po 400 ml == 150 kn + PDV

Nema duge ili se javi sa suprotinim rezultatom ili šuti kao što šute svi oni koje je netko nasamrio marketigom i sličnim forama.
Kako ne bi ispali budale pred drugima.

Citiraj:
Autor spep Pregled postova
Zato jer nije.
Tehnologija boje---- Dye Ink
U njih bi trebala ići Claria tinta koja se koristi u T0801-T0806 patronama ali čitao sam da to nije tinta iste kvalitete za ova naša tržišta.
Zašto tih printera nema na zapadnim tržištima?
Ovdje su izlistana 4 modela u isto toliko trgovina.
Ti modeli su pravljeni za istočnoeuropska tržišta gdje se po Epsonu koriste zamjenske boje, stavljen je u njih ciss i prodaju se po više nego duploj cijeni.
Epson L355 bio bi u rangu Epson Expression Home XP-322 modela, ali sa 60% većom cijenom ali XP-322 u ljepoj našoj pitaj boga da li ga ima gdje kupit.
Za koliko će ispisat jednu fotografiju A4 u najboljim postavkama?
Canon IP1800 će ga tu istući ko malu bebu, a može biti spojen na ciss i u njega točiti tintu od 150 kuna za 600ml naručena za Epson sx218.
Boje nisu savršene ali za printanje za klince koga briga.
To nije printer za poslovnu primjenu nego igračka za doma ali po meni u tu kategoriju spadaja i Epson L355.
Kada hoću isprintat sliku kako treba koristim Canon IP6700D.
Epson bx935fwd kupljen za 700kn kuna prije godinu dana jede sve printere Epson L serije za doručak jer niti nemaju pisače te kvalitete u L seriji.
))
Vidi vid ima ih što budnim okom prate nastavu na drugim forumima.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 20.01.2015. u 13:51.
PRINTER Klinika je offline   Reply With Quote