[QUOTE=Manuel Calavera;2722241]E da u vezi toga - vanilla instalacija uopće nije imala gamedata folder, ali jest neke gamedata.db (više njih)
Ovaj mod (navodno jako dobar, i preporuka svima) - Stalker Mod Compilation 1.3 ima basic i full gamedata folder koji se ubaci u folder od igre (ja sam samo basic). E tamo nađem weapons notepad - i to samo nalazim m203 launcher (iako imam neka 2 u inventory) samo slijedeće ima od ovog što si napisao:
Čudno je da u gamedata\config\weapons imaš samo weapons.ltx. Da se provjeri oružje trebalo bi imati svoj .ltx. Otvori se ono koje te zanima i provjeri koji status piše za launcher (bacač) i ispravi ako treba. Pogledao sam malo linkove koje si stavio i primjetio neke greške. Prvo, M203 je za seriju AK, a na L85 i G36 (ili G37) stavlja se samo M209. Tako je u realnosti, ali i u svim Stalkerima i ako kod opisa tih oružja piše drugačije onda je to greška. To ti je kao da na nogu br. 43 pokušavaš staviti cipelu br. 40.
Lakše bi mi bilo pomoći da imam taj mod i da ga mogu detaljno pregledati. Zauzet sam prepravljanjem nekih drugih modova, ali bi se našlo nešto vremena. Međutim nigdje ne mogu naći gdje da ga skinem.