View Single Post
Staro 20.01.2015., 00:11   #4322
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Nekad se stvarno zapitam kakvi likovi tamo rade,vidio sam kad mi je tehničar bio,on u onom njihovom programu ACS-u ili kako več vidi jasno koji router korisnik ima.
Ima i tehnicara a ima i "tehnicara". A zasto je njima tamo takva zapetljancija ni meni nije jasno. Kad sam ja imao problema dolazili su mi svako par dana, njih 3 na mom podrucju. Tocno se zna koji od njih najvise kuzi. Ali ono sta meni nije bilo jasno je da je lik dosao, ispred mene u ACS upisivao podatke jer sam mu po 10ti put objasnjavao sta ne valja, i onda je on upisao sto je on provjerio, da bi sljedeci put dosao drugi i tih stvari NEMA u ACS-u. Ja mu kazem, upisao je ovaj, on ga nazove, ovaj sve potvrdi, i onda se njih 2 raspravljaju kako tog nema.
Tako da ocito njima u sustavu ima puno propusta, vjerojatno imaju par nivoa sluzbe koji nisu dobro povezani i razmjena podatak tece lose.
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Koliko im inace treba da posalju servisera na teren, stari ce umrijet od dosade bez max tva, i interneta
Iz mojih iskustava bili su JAKO azurni. Stvarno vrh. Zvao bi navecer, sutra ujutro je dolazio tehnicar, cak i sub/nedjelja.
sandokan111 je offline   Reply With Quote