View Single Post
Staro 19.01.2015., 19:22   #265
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor PRINTER Klinika Pregled postova
50 kn je puno previše za samo 60 ml i tintu koja nije vodopostojana
Najjači su mi ovi sa jednim postom registrirani prekjučer il tako nešto... pa da momku pojasnim malo.

50kn je 70ml ne 60 šta je odlično bar u slučaju što se tiče jer prošli printer u kojeg sam stavljao zamijenjive cartridge da uštedim novac (10kn je koštao jedan cartridge) su me vječno zezali malo radi malo ne radi pa se odjednom istroši do kraja sama od sebe i takve gluparije, a baš u tom trenutku mi je printer bio jako potreban pa izgubiš živce novac i sve ostalo dok si uspiješ isprintat to šta trebaš. Sa ta 4 cartridga sam mogao doslovno isprintat 10 papira, dok sa original nekih 200njak, a jedan je koštao 170kn cartridge, znači skoro sve 4 ove bočice za trenutni l355 sam mogao nabavit za jedan cartridge na starom printeru. Ovdje sa punim tankom boje mogu isprintat 4000 stranica crno bijelih, a u boji sa punim tankom 6500 tako da čuj meni se isplati, a vjerujem i mnogim drugima je ovo sasvim prihvatljiva cijena. Računam kolko printam a nije nešto puno za cca godinu i pol dana ako ne i više ću to uspjet potrošit.

Ne znam od kud ti to da boja nije vodopostojana ???

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
obavezno koristiti rukavice jer se boja teško skida kasnije

ja imam epson bx305f i punjive catridge.

a što se tiče epsona le355, možda možeš kupiti zamjenske boje u bočicama.
bila je nedavno akcija 500ml crne za 70kn.
Slažem se s tobom jučer sam sipao novu crnu reko neda mi se stavljat rukavice i dok sam brisao maramicom ostalo mi na prstima i sad to nemogu skinut mislim otići će za par dana, al sljedeći put definitivno nosim rukavice.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 20.01.2015. u 09:15.
Thermaltake je offline   Reply With Quote