Citiraj:
Autor Ag008
Ja inače trenutno rješavam jedan tehnički problem s Iskonom.
Priča je slična ali govori o stručnosti radnika a vjerojatno je i na T-Comu slična;
Postoji nekoliko razina studenata (90% call centra i podrške su studenti).
Prvo pošaljem mail tehničkoj podršci odgovori mi studentica ekonomije 2g. da će provjeriti taj problem. (guglam njihovo ime i prezime)
I onda za tjedan dana dobivam nešto bolji odgovor od "Supervisora" tehničke podrške, zaposlenog već 3g koji je napredovao s one funkcije koji mi je prije odgovorio.
Taj "supervisor" je ona osoba koja će vas zvati sljedeći dan pa pitati i reći vam nešto točnije i koji se kuži nešto.
Ovisno o tome koga dobite dogoditi će vam se da ne znaju ni koji router treba za vdsl ili npr kada sam ja nazvao jer mi je iz čista mira DL i UP smanjen, ostali parametri parice se srozali meni druga strana tupi da promijenim lan kabel do računala ili da otvorim "we we we speedtest". Ili kada druga strana nije znala što je ping. Ja takvim ljudima poklopim, nazovem opet u nadi da neću dobiti istog.
Još se sjećam jednog bisera koji mi nije mogao pristupiti routeru (ili nije znao) pa me pitao koje mi je boje router.
Većinu problema može riješiti i sugerirati dijete iz osnovne škole (gospodine resetirajte router na tipku reset i dugo držite) jer je i puno korisnika needucirano ili samo prijaviti kvar. No trebali bi znati makar nešto više i ne sramotiti svoju tvrtku.
Možda je najbolje i da im se pošalje mail a ne poziv jer makar odmah to dođe do nekog višeg.
|
Imao osobno baš takva iskustva 5 agenata 5 različita odgovora.