View Single Post
Staro 19.01.2015., 17:48   #1674
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor .Delboy Pregled postova
Buildao sam nove img za openwrt BB.

Ova dva su obićni adsl buildovi, nisam dodavao nikakve specijalne pakete za usb sitckove i sl. nego je ovo više test build pa ako budu ok onda ću kasnije buldati ostale pakete.

Rade ledice, adsl, usb, wlan.

annex A

annex B

skripta "/etc/init.d/dsl_control status" izbacuje sada više informacija o liniji, samo nešto krivo čita atenuaciju u upstream( bar kod mene) pa je bolje pogledati signal attenuation, trebala bi slična ista stvar, samo trenutna vrijendost.

Stavio sam neki novu verziju adsl firmware-a, neznam još kako se ponaša, pa ako bude nekih crashova i pucanja linija moguće da je do toga.

Dodao sam i voip asterisk build, nešto zeza asterisk kod odlaznih poziva na iskonu pa ne radi, ali dolazni rade ok, i nonoh isto, na t-com ims nisam probao ali trebalo bi raditi.

annex A voip

annex B voip

primjer asterisk konfiguracije iskon+nonoh, prebaciit u /etc/asterisk/ folder u ruteru:

link

Može li netko buildati .img koji bi u sebi imao podešen (fake) korisničko ime i lozinku za ppoe i jedan voip profil (voiceull.iskon.hr).
Pokušavam podesiti voip za Iskon na openwrt-u ali cijelo vrijeme je ovako kada me netko zove;
http://anton008.com/E708/dolazni.mp3