View Single Post
Staro 18.01.2015., 23:58   #8
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor KruLe Pregled postova
To je stvarno ok onda s obzirom da moja katana drži stock phenoma na 37-38 sa cca 1250 okretaja. Prema tome znači da bi neko jače vodeno bilo pravi izbor. Kad malo bolje promislim, možda će i ova zamjena ventilatora pričekati jer sve više mi se vrti ideja o custom wood case-u
Evo sada nakon 4 sata rada na kompu (ne surfanja, rada u Office-u uz slusanje Youtube spotova ), temp. sobe 23,5°C (dijelim radnu sobu s boljom polovicom, a njoj stalno zima... ) , ventovi H80i na 720o/min, proc na 37,2°C (očitanje sa vodenog bloka, CPU temp sa ploče ustvari stalno oscilira 25-35°C ).

Ventovi se čuju, ali tiho. Ponajviše onaj od 120mm od kućišta, koji sam preselio ispred. Doduše, relativnoj tišini pomaže i Carbide 330R kućište, ponajviše prednja vrata sa izolacijskim materijalom. Dosta priguše zvuk ovog venta koji je odmah iza njih.

Da budem iskren, mislim da ovo vodeno nije najtiše i najoptimalnije moguće rješenje, pogotovo ako se cijena usporedi sa nekim tihim zračnim hlađenjima. No, kupljeno je još dok sam imao Athlona s namjerom da se pod njega jednom stavi FX... ljudi me prestrašili pričama o grijanju FX-a pa sam ga dočekao spreman!
JC Denton je offline   Reply With Quote