View Single Post
Staro 18.01.2015., 15:11   #4
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor turbojc Pregled postova
Ne vjerujem da bi Corsair lagao o svojoj deklaraciji tek tako.
Ali koliko vidim po netu, i po tuđim buildovima, mnogo njih uzimaju baš te ventilatore za kućišta, što ipak znači da nisu baš za baciti.
A što se tiče vodenoga, ne znam gdje i kada, ali sam negdje pročitao da kod vodenih najveću buku stvara sama pumpa, a ne ventilatori, makar ne toliko kao pumpa. Nisam koristio vodeno, pa ne želim komentirati puno.
Evo ja koristim Corsairovo vodeno H80i i ne bih rekao da je pumpa bucna. Dapace, ventovi je nadglasaju cim predju 800-900 okretaja. S druge strane, ventovi su bucni, ali sto ocekivat ako se vrte na 2400 okretaja? Do 800 okretaja su tihi, nakon toga blago cujni do cca 1300 o/min, do 1600 podnosljivi. Iznad toga bi preporucio samo onima koji ganjaju performanse naustrb tihog rada.
Po meni, Corsair ima samo problema sa kontrolom kvalitete, pa se stvari cesto reklamiraju (barem sam takocitao po netu). Meni npr. jedan vent od vodenog znacajno vise zuji od drugog cim se predje 1000 okretaja...i lijenim se reklamirat, iako znam da bi mi reklamacija prosla.
JC Denton je offline   Reply With Quote