View Single Post
Staro 18.01.2015., 14:57   #3906
kekec01
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Pozdrav. Budući da Forum posjetim svaka dva-tri dana i nisam baš ono full u toku iako pratim temu, nakon pročitanih par zadnjih stranica osječam poriv da napišem svoj osvrt na temu prepucavanja oko telefona Dakele Small Cola. Isti uređaj koristim već skoro 2 mjeseca i ne znam što bih Vam rekao. Netko je komentirao prije par postova, da sad ne tražim tko, kako ste se razmazili po pitanju mobitela, ali to je istina. Moj prvi kineski mob je bio iOcean x7HD, pa Chilli peper ne znam više koji model, pa Mlais mx59, Doogee dg310, Elephone G4, Ampe A605 sada je Dakele a u dolasku mi je Lenovo A850+. Nisam neki high-end user, niti imam instalirane nekakve bijesne aplikacije, SOT za koji se svi lovite mi apsolutno ništa ne znači vjerojatno zato što ne visim stalno na mobitelu već obavim par poziva, poruka, pogledam mailove, viber, malo internet, ništa posebno. Dakele Small Cola je meni apsolutno dobar mobitel, da li vrijedi novce za koje se SADA prodaje, ne vrijedi, ali to je druga priča. Želim reći da meni baterija traje uredno skoro dva dana. Kamera mi je isto jako dobra i zadovoljan sam kvalitetom slika koje povremeno okinem. Čak sam ugodno iznenađen u usporedbi s telefonima koje sam osobno imao. 2GB Rama se osjeti u odnosu na 1gb iako meni osobno zanemarivo jer nisam zahtjevan korisnik. Preporučio bih svakome taj telefon, kompaktan je, lagan, lako se koristi i jednom rukom i nije natrpan kineskim aplikacijama. GPS radi, wi-fi isto jedan od boljih koje sam imao. Minus?? Ne znam što bih naveo osim SADAŠNJE cijene. Sve mi se čini da se ponavlja priča tko ima boljeg konja u štali ali ovog puta kineskog a ne "europskog". Neke low-end marke se u startu tretiraju kao odroni iako nužno ne mora tako biti, kao što je netko rekao za Jiayu mobitel. Ima modela koji zaslužuju takav nadimak ali ne znači da je generalno cijeli brand u klincu. Priča se samo o telefonima od $170+ a što je sa ostalima koji si to ne mogu priuštiti, ili ne žele, nebitno. Eto toliko od mene.
kekec01 je offline