Citiraj:
Autor coconut
Ako Asus daje 3g. gare, a lokalci 2g., logički bi bilo da pošalješ ploču na RMA proizvođaču u neki njihov EU RMA centar. Npr. Links prodaje XFX napajanja i daje 2g. gare, ali proizvođač daje 5g. što znači da u prve 2g. garu ostvaruješ u Linku, a poslije toga kod XFX-a.
|
caka je sto ga je Asus odpilio za RMA
Citiraj:
Autor Thermaltake
a pošto nedaju RMA mogu bacit ploču u smeće, ako asus je odlučan u tom šta su mi preko maila rekli da mi neće zamijeniti.
|
da, mozes je bacit u smece, garancija ti je istekla :/ da se razumijemo, nisi ni prvi ni zadnji kojem je prdnula ploca malo poslje isteka garancije... tako da NHF
edit:
Citiraj:
Autor Thermaltake
Nije me asus "odpilio" već su samo se ogradili i rekli da to riješava lokalni distributer znači oni uopće nemaju RMA tako da nije me nitko odpilio nego jednostavno ga nedaju.
|
znaci odpilili su te :/ da su htjeli pomoc, izdali bi ti RMA obrazac i rekli posalji nam MBO u servisni centar taj i taj u Mađarsku, Nizozemsku... gdje vec...
Citiraj:
Autor Thermaltake
Kakvoj inspekciji i kome se trebam uopće obratit te da li mi je taj mejl šta mi je poslao čovjek iz asusa dovoljan dokaz da ploča zaista ima kao šta on tvrdi 36 mjeseci garancije.
|
nikakva inspekcija tebi ne moze pomoc :/ u trenutku kupovine ta ploca je, u HR, imala 24mj jamstva. to ti pise na racunu i pisalo je na jamstvenom listu (za kojeg tvrdis da je otpo, tj da ga nemas), znaci garancija u HR ti je istekla... opet NHF, to su jednostavno cinjenice