Priznajem, ne samo da sam na platnoj listi Coolpada nego i Dakele mjesečno odvaja dio dobiti od kontejnera mobitela što ih, uz moju svesrdnu pomoć, uvaljuje ljudima bez iskustva.
Lijepo je vidjeti da ovdje ima članova koji ne samo da daju konstruktivne prijedloge, uočavaju prigode za kupovinu i pomažu ostalima oko problema s kineskim mobitelima već su sposobni otkriti i zavjere svake fele. I ne propuštaju ni jedan radni dan da opale čvrgu. To treba znati cijeniti
Koga zanimaju detalji u vezi Dakele, imate 2 foruma s tom temom, pogledajte komentare, a ako želite konkretan odgovor vlasnika - postavite tamo pitanje koliko su zadovoljni.
Što se mene tiče, ovim zaključujem ovu preiritantnu raspravu.
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|