Citiraj:
Autor de sign
Izgleda da te ne kužim.
Ja imam jedino opciju isključivanja tr-068 usera. Sam tr-068 protokol ne mogu isključiti.
Neznam o kakvom "backup configa" pričaš jer ja u backup postavkama fritza 7360 nemam ništa ni slično user id!?
|
Kad backupiras config, nadji "boxusers" postavku, koliko usera imas? Ispod toga bi trebao imat sve usere konfigurirane s pripadnim passovima i dozvolama. Ja recimo tu imam 3 usera, a 2 konfigurirana i vidljiva u fritzboxu, s tim da je jedan tr069. Kad sam isao njih izbrisat, tog tr usera sam disableao. Nakon nekog vremena sam neke kvarove prijavljivao i tehnicar se u pocetku nije mogo spojit, onda je rekao "pricekajte" i onda je mogao, kad smo zavrsili razgovor, pojavio se drugi tr069 user s dozvoljenim pristupom.
Tehnicki, ti bi preko tog configa trebao moc sve rjesavat, ali ne ide bas tako. Vjerojatno je nesto overrideano na samom kernel nivou fritza. Ako ti se da istrazivat, spoji se na telnet pa javi sta si nasao.
/etc/passwd sadrzi cak 4 usera :P
Inace nesto sam ja prije petljao po tom configu bio i uredno ga ucitao u fritza, i ne bi mi prihvatio neke stavke, neke bi. Kazem, nije mi se dalo previse s tim zezat pa sam odustao, nije mi bilo od neke prevelika vaznosti. Kad ponovno bude od vaznosti i nadjem vremena, proucit cu to bolje.
@ak75
Titl bi trebao biti u mediacentru. Kazem, meni se nekad pojavi, nekad ne. Obicno zahtjeva da odspojim usb i vratim ga nazad pa se pojavi. Ako ga nemas, odspoji usb pa ga vrati nazad. Ako ti ne upali nakon 2-3 puta, onda nesto ne stima, zovni tehnicku.
Nisam testirao s kompom ugasenim jer mi je uvijek upaljen, ali ne vidim kakve veze ima komp s tim da ti mediacentar ne radi.