Citiraj:
Autor darmarH
ak ti je u postavkama odabrano da ti prikazuje samo kontakte sa maila trebaš u kontaktima/prikaz kontakta/prikaži sve odabrat..
|
Inace mi je na svim mobovima automatski ocitavalo kontakte, pa sam se uplasio da nekaj nije u redu, samo ih je rucno trebalo povuci sa kartice.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Kad sam uzimao Jiayu, nitko živ ga nije hvalio. Svi su rekli da nije nešto, ali sam ga uzeo i bio je vrlo solidan uređaj (sa minusima glede kamare i GPSa). Tako da, nekad treba i riskirat 
|
Takoder, uzeo sam ga samo zbog velike baterije i to je bio pogodak u sridu. Baterija se pokazala oodlicna, ma i vise od toga. Neki dan sam ga dao burazu jer mi je stigo Xiaomi Note 4G sa kojim sam za sad prezadovoljan.
Citiraj:
Autor coconut
Po meni Coolpad ne spada u tu grupu. Radije bi u nju stavio THL. Ako ništa drugo onda zbog činjenice da im mobiteli rade out-of-the-box za razliku od onih gdje za dobro funkcioniranje moraš staviti drugi ROM.
|
Koliko sam skuzio, F1 je dolazio sa razlicitim romovima od shopa do shopa i od dosta shopova je radio "out of the box".