View Single Post
Staro 17.01.2015., 00:28   #6366
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Kako možeš ne volit mješavinu SF i westerna?

precisely. skroz cudnjikava atmosfera koja realno danas je nepostojeca, a posto sam dijete Star Treka, nekako tu naprednu buducnost zamisljam utopijski, gdje danasnje vrijednosti koje se vrednuju su jako slabe, tj zamjenjene nekim vrijednostima za dobrobit svih . samim time i nacin razmisljanja, obavljanja stvari, svega......

kad smo vec kod nekakve takve tematike, nemam ja nista protiv mjesavine SF-a i recimo vesterna, pogotovo kad je jedan Space Truckers mjesavina svega, ali bas svega . i funkcionira, pogotovo za svoje godiste.

dok film Firefly je onak', svjetlosnim godinama ispred serije, IMHO ponavljam. ali se bas vidi puno odrasliji i nekako pogled iz buducnosti na cijelu tematiku, same recenice su mi bile ozbiljnije, sve, bas sve.

@Druže

sto se tice muskaraca i teorije, zaboravljas jednu veliku cinjenicu - to su sada brendovi. dakle, da jedan ili oba brenda cijelu sezonu daju doslovce govno sa etiketom na kojoj pise da je iz serije, izdrzali bi barem tu cijelu sezonu, ako je i onu iza.

ili paralela - glazba (ovo sam uzeo sa jako labavim pojmom za glazbu) koja izlazi iu usta jedne Severine, Rozge, recimo Nives (!!!!!) je kakva? nikakva, bas nikakve nema kvalitete, nema nicega vrijednoga u smislu odredenih kvaliteta i opisa dobre glazbe.

no, one i dalje izbacuju hitove, i dalje pune dvorane, imaju koncerata itd itd. zasto? jer ima vise nego dovoljno publike koja jede takvu vrstu govana .

isto je i sa danasnjim Muskarcina i Teorijom. sada je to aktualno, da pustis za 20 godina ove dvije serije, doslovce bi valjda 99% ljudi reklo u jednom trenutku - ovo vise nikako nije zanimljivo i prekinuli prije nego sada aktualnih sezona jer nema te vise sta drzati da pratis i gledas.

Burko je offline   Reply With Quote