View Single Post
Staro 16.01.2015., 21:11   #1
KruLe
Premium

KruLe's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Zamjena postojećih ventilatora

Pozdrav, dugo sam registriran ovdje ali nisam još ništa pisao do sad, ugl, da krenemo..

Imam Thermaltake V4 kučište u kojem su ugrađena dva ventilatora od 120 mm, jedan je već zamjenjen dok je taj postojeći stavljen na drugo mjesto.

Na procu imam Katanu III ak se ne varam. E sad, ta kombinacija ventilatora i hladnjaka je podosta bučna. Pošto sam se zaposlio prije mjesec dana razmišljam o nadogradnji konfiguracije pa sam mislio krenuti sa zamjenom ventilatora i hladnjaka pa onda redom. Kučište bih ostavio postojeće, možda i uskoro napravim custom made od drva + aluminij ali o tom potom..

Mislio sam ubaciti ova dva ljepotana umjesto postojećih, ali nisam siguran dal bude ovih deklariranih 23 dB dovoljno tiho (nisam ultra freak za tišinu ali da komp bude skoro pa nećujan )
http://www.adm.hr/product_info.php?c...ducts_id=14760

Što se tiče CPU-a, razmišljam uložiti u neko gotovo vodeno, čitam po forumu, sa Corsair H serijama nisu ljudi baš zadovoljni. Kakav se pokazao H110i ili čak neka serija od Anteca koja se može kupiti u Linksu?

Ako može malo savjeta i preporuka bio bih zahvalan.

Btw, nisam nigdje naišao na temu o predstavljanju pa ovim putem, ja sam Igor i imam uskoro 24 godine.. Napredniji sam korisnik PC-a ali očito ne dovoljno kad vidim ovu ekipu ovdje
KruLe je offline   Reply With Quote