View Single Post
Staro 16.01.2015., 20:49   #514
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ja sam pojeo govno jer sam za kolegu narucio ralph lauren tenisice i jedne adidas. Oboje naravno fejk iako stranica navodi svugdje da su "100% genuine". Dobio 2 plave kuverte od kojih me oblio znoj u kojima pise da ce tenisice bit unistene a trosak unistavanja snosi odvjetnicko drustvo koje zastupa tu marku ( u mom slucaj RL i adidas). Iako je malo nejasno napisano oblio me znoj jer ja sam prvobitno skontao da cu ja to morat platiti sto te izadje cca 3000 kn po paru, i od onda ni sv petru ne narucujem tenisice. Dobro si prosao. Mozes se izvuci jedino na caku tipa nisam ja narucio brat, sestra je s mog acca narucila za decka/zarucnika/curu/zenu itd itd

Nevjerujem da su te nagovorili da to naručiš. Ja sam sestru obrazovo da se nezajebava s tim + prijava starcima pa joj ubrzo više starke više nisu bile tak privlačne

Koji status ide na trackingu kad paket prođe carinu, odnosno kad ni neide na carinu već direkt u distribuciju? Čekam neke pakete koji su danas ušli u HR pa da znam šta da očekujem