View Single Post
Staro 15.01.2015., 18:08   #795
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Default, nista nisam dirao, i imam najnoviji BIOS na grafi i posljednje drivere.
FC je verzija 1.7.
Win 7 64, sa zadnjim apgrejdom

Ali sam ipak primjetio jednu ''sitnicu'' na skrinsotima koja je jako bitna.
A to je da je gpu usage, onaj postotak na samom vrhu ovih brojeva di je frekva GPU-a, pao sa 99% na 50 i kusur i zato FPS drasticno opadne(ako dobro vidim usage je na 58%, a vram je na 3834).
I kad jednom iskoristi preko 3,5gb RAM-a igra ide u 30 FPS-a.
Ako izadjem i ponovno pokrenem, onda se koristi 3,5-3,6gb i igra ide u 60 FPS-a.
Po ovome ipak nesto nije u redu...
Ali posto se stvarno treba potrudit da grafa tako poklekne, mene iskreno ne dira previse, malo je bed jer kosta ko suho zlato, a oni nas muljaju....ali iskreno meni sve i jedna igra radi odlicno na 1080p.

EDIT: igrao sam danas nekih sat vremena sa svim detaljima na ultra i MSAAx2 i igra fino ide u 60FPS-a, sa povremenim padovima do 45, ali to traje doslovno sekundu-dvije, nista strasno.

EDIT: nevezano uz ovo cudno ponasanje graficke, isao neki dan probat Oni (staru Bungievu igru) bez vsynca, FPS negdje oko 2k, ali neigrivo, sve trza i ne lovi komande Bas me zanimalo kako ce izgledat, ali izgleda da je to ipak maaalko previse za igru
Ja sam znao imat fps dropove u bf4 tipa fps ide 90-100 i onda kad recimo dodje do eksplozije blizu mene pogotovo ako sam u tenku pokraj neprijatelja i raznesem ga padne na kojih 40 ali nisam imo msi afterburner tada i imo sam ajmo reć high postavke na nvidia cp ali sad su sve postavke na max i to se više ne događa tako da sam malo zbunjen. nadam se da je sve to zbod drivera i da će popravit što prije jer bi to bio veliki skandal da reklamiraju specifikacije koje nisu istinite
Litra je offline   Reply With Quote