View Single Post
Staro 15.01.2015., 17:45   #793
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Litra Pregled postova
ja isto probo fc4 preko dsr 4k i ne ide preko 3550 vram, sve postavke na ultra, takodjer na nvidia control panelu sve na max. aj napravi sc od nvidia control panela da vidim kakve si postavke stavio
Default, nista nisam dirao, i imam najnoviji BIOS na grafi i posljednje drivere.
FC je verzija 1.7.
Win 7 64, sa zadnjim apgrejdom

Ali sam ipak primjetio jednu ''sitnicu'' na skrinsotima koja je jako bitna.
A to je da je gpu usage, onaj postotak na samom vrhu ovih brojeva di je frekva GPU-a, pao sa 99% na 50 i kusur i zato FPS drasticno opadne(ako dobro vidim usage je na 58%, a vram je na 3834).
I kad jednom iskoristi preko 3,5gb RAM-a igra ide u 30 FPS-a.
Ako izadjem i ponovno pokrenem, onda se koristi 3,5-3,6gb i igra ide u 60 FPS-a.
Po ovome ipak nesto nije u redu...
Ali posto se stvarno treba potrudit da grafa tako poklekne, mene iskreno ne dira previse, malo je bed jer kosta ko suho zlato, a oni nas muljaju....ali iskreno meni sve i jedna igra radi odlicno na 1080p.

EDIT: igrao sam danas nekih sat vremena sa svim detaljima na ultra i MSAAx2 i igra fino ide u 60FPS-a, sa povremenim padovima do 45, ali to traje doslovno sekundu-dvije, nista strasno.

EDIT: nevezano uz ovo cudno ponasanje graficke, isao neki dan probat Oni (staru Bungievu igru) bez vsynca, FPS negdje oko 2k, ali neigrivo, sve trza i ne lovi komande Bas me zanimalo kako ce izgledat, ali izgleda da je to ipak maaalko previse za igru

Zadnje izmijenjeno od: Disco. 15.01.2015. u 17:57.
Disco je offline   Reply With Quote