Upropastio sam još jednog.
Ruku na srce , ne pazim ih niti malo te usisavam od obicne prašine pa do inkarta i mediapana te mi se često dešavaju situacije poput ove.
Bez obzira što ja to poslje propušem kompresorom vjek trajanja u ovakvim uvjetima je od 6mj do god dana. A pošto usisavalo ima naviku prdnut baš kad mi treba, tad u roku odmah kupim bilo što ranga 400 kuna.
Znam da nebi trebao usisavati npr. inkarat s kučnim usisavačem jer nije za to namjenjen te znam da bi trebao češče gledati stanje vrečice te odmah promjeniti istu kad pukne ali ybga.
I sad ,treba mi usisavač koji je relativno jeftin te može preživjet u tim uvjetima i potrajat malo više.
Par puta sam vidio one Einhell usisavače za radione koji su praktički motor na vrhu kante i to mi izgleda idealna stvar za moje uvjete ALI ...navikao sam koristit one potenciometre za "snagu usisa" pa nema šanse da kupim usisavac bez toga.
Inace , malo sam kopao po netu i naletio na nekakve separatore prašine koji izgledaju idealno jer do filtera ne dođe skoro ništa od usisanog.
Pošto taj komad plastike dođe 80 dolara i sam bog zna koliko još popratnih troškova ....ima neki manji usisavač na ovome principu ?