View Single Post
Staro 15.01.2015., 03:11   #4301
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Code:
Zbog  situacije koju navodite u prigovoru upućujemo Vam iskrenu ispriku te  napominjemo kako ovakvi slučajevi nisu praksa u poslovanju Hrvatskog  Telekoma. 

S  ciljem ispravka nehotičnog propusta, izvršili smo umanjenje računa za  mjesec prosinac 2014. godine u ukupnom iznosu 0,50 kn (PDV uključen) za  stavku Naknada za ADSL samoinstalacijski paket, a priključenje na mrežu –  akcija, nije naplaćeno na računu za mjesec prosinac. 
  Također,  ovim dopisom obavještavamo Vas da zbog nehotičnog propusta zbog  aktivacije ugovorne obveze za T Com usluge na predmetnom priključku,  naknada za preseljenje neće biti zadužena naknadno. Ljubazno molimo da  preostali dio računa za prosinac uplatite prema podacima s originalne  uplatnice u iznosu 212,10 kn (PDV uključen).

Daljnjom  provjerom utvrđeno je da je za predmetni priključak tijekom mjeseca  siječnja 2015. godine evidentiran zahtjev za isključenje iz mreže HT-a  te Vas ovim dopisom želimo obavijestiti da je proslijeđen nalog  mjerodavnoj službi za storniranje naknade za prijevremeni raskid ugovora  T Com usluga na računu za siječanj 2015. godine.

Nadamo se da smo ovim odgovorom otklonili razlog Vašeg nezadovoljstva te Vas srdačno pozdravljamo.

Evo docekao sam prvo pozitivno iskustvo sa t-com sada kada sam otisao od njih

Inace evo kojim trikovima se sluze:

1. Podnesem zahtjev za preseljenje linije. Nisam pod ugovorenom obavezom.
2. Presele mi liniju i sve kakti ok, jos drugi dan 2 geliptera dodju provjeriti osobno.
3. Dobijam racun za 12-ti mjesec - nema naknade za preseljenje nego neka akcija na racunu
4. Zovem sluzbu za korisnike i saznajem da su mi stavili ugovorenu obavezu sa danom preseljenja.

5. Phizdim i idem u t-centar i prvom na salteru sam cjelo pokoljenje prvo izvrjedjao a onda rekao sta sam imao jer u medjuvremenu sam presao na Iskon pa sam zamisljao racun za 1-vi mjesec sa penalima od t-coma.

Skoro me onaj redar izbacio ili bi ja njega, uglavnom oni mene ne vide i nemaju u sustavu jer sam iskljucen i kod Iskona vec a ja drzim u jednoj ruci taj racun a u drugoj zicu od monitora i reko ako ja idem van ide i taj monitor s menom, nadite me u tom svom sustavu odmah

Nagodili se nekako, u petak to bilo i danas stigo odgovor. Sad cu pricekati i racun za 1-vi mjesec, tih par dana pa opet u t-centar ako treba.
silver_tip je offline   Reply With Quote