Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 15.01.2015., 03:52   #1321
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor de sign Pregled postova
Izgleda da TR-069 ne igra ulogu na H1. Nemam opciju za isključivanjem tog protokola.
Ovo kaže avm o tome.
Pa vidis da koriste tr-069, samo nije uobicajeno nego preko definiranog uri-a.
Ali nastranu to, sad cu iskopat iz backupa configa sta sam nasao.
Citiraj:
Zove za 15-tak min. i kaže da nije otkrila tko se spajao i da mogu pismenim putem poslat prigovor!?
Iako imaju pluseva, nevjerovatno da nemaju evidenciju tko se od njihovih tehničara spaja na čiji router i iz kojeg razloga.
A da ne pričam o korištenju promotivne maksimalne propusnosti na 3 mjeseca koju nisam vidio.
Imaju oni evidenciju, ali ona valjda nije mogla vidjet. Meni je to znao tcom radit jako cesto. Popizdjivao sam. Posalji pismeno pa ce ti javit sta se dogodilo. Normalno, morat ces im vjerovat na rijec
Citiraj:
Autor ak75 Pregled postova
poštovanje molio bih vas za pomoć pošto sam novi korisnik h1 usluge ne znam kako da dobijem titl na filmovima putem media centra unaprijed hvala na pomoći
Pa ako ti je titl u istom folderu kao i film, kliknes na "ok" pa ti se pojavi neki izbornik, pa opet ok, pa titlove, i onda izaberes koje titlove hoces. Samo eto, ja koliko koristim taj mediacentar sam skuzio da se titlovi znaju i ne pojavit. Pa onda trebam izvuc usb/stavit nazad i onda se pojave...
sandokan111 je offline