Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 14.01.2015., 13:25   #1317
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor sandokan111 Pregled postova
Ima, iskljuci TR-069 protokol. Samo na fritzu je to opet malo drugacije, nisam se osobno previse s tim zaje..... Iskljucio sam ga u opcijama ali je on i dalje u konfigu postavljen i ne vidi se, te kad sam nesto zvao su oni uredno kreirali novog korisnika i zaobisli ovog sto sam ja iskljucio :P

Tako da ako ti se da eksperimentirat, backupiraj config, i potrazi sve remote administracije sta imaju (tr-069) i mislim da je bilo jos nesto, i pokusaj tako , te ucitaj taj konfig Javi rezultate da ne moram sam testirat ako budem to radio :P
Izgleda da TR-069 ne igra ulogu na H1. Nemam opciju za isključivanjem tog protokola.
Ovo kaže avm o tome.

Btw. popizdio sam neki dan ujutro u 8h. Imam isključen wlan a uključim ga samo po potrebi. Slučajno vidim da je wlan lampica na fritzu upaljena.
Odem na fritza i vidim da se u 7:45 netko iz H1 spajao na router.
Zovem tehničku, ženska kaže da će provjerit pa da će mi javit. Zove za 15-tak min. i kaže da nije otkrila tko se spajao i da mogu pismenim putem poslat prigovor!?
Iako imaju pluseva, nevjerovatno da nemaju evidenciju tko se od njihovih tehničara spaja na čiji router i iz kojeg razloga.
A da ne pričam o korištenju promotivne maksimalne propusnosti na 3 mjeseca koju nisam vidio.