View Single Post
Staro 14.01.2015., 09:42   #4288
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
C/P sa BOL foruma:

Code:
Pozdrav

Evo sada sam malo čitao zadnjih 5 stranica inače radim u SZK od t-coma, slučajno mi iskočila ova tema 
pa sam došo malo pomoći i prosuti informacija iz prve ruke ako nekog nešto zanima samo nek pita mogu i u sustavu provjerit sve
Dakle da razjasnimo

VDSL: Mogućnost  Vdsl profila ima večina naših dslam-a uvjet za korisnika je da je njegova parica udaljena max 1000-1500 m od centrale 
stim da u obzir uzmite recimo max 1000 metara da bi bilo sve glatko
Trenutno su sve Turbo opcije stopirane do daljnjega 
najveći su problemi administracijski a ne tehnićki, bilo je problema sa prolaskom samih zahtjeva i realizacijom
krajnji rok zavraćanje opcija se nezna ali komunikacija s viših agenata ide da će biti krajem tjedna

što se tiće optike 
zahtjevi koji se ne realiziraju duži rok obično su nedovršene instalacije u zgradama gdje se čeka više korisnika da se to odjednom riješi neće za njih 2 tako da jedino ako možete skupit 5-10 susjeda popisat brojeve i to slat u t com onda su velike šanse za realizaciju

što se tiče najboljih usluga 
trenutno je xperia m2 u tarifi plan za surfanje m koja je do 110 kn uređaj 18 kuna jednokratno (ni sami nevjerujemo kako jeftino)
max obitelj je super stvar spojit max fixsne pakete (minimum mora bit max2L) i mobilne pretplate na računu se štedi a dobre tarife u prosjeku dođu do 100 kuna po osobi ako imate 2 člana naprimjer i dobivate samsung galaxy tab 10,1 lte za 18 kn a vrijedi okoo(2500-3000kn)

ako ima pitanja samo pitajte
kopija je offline   Reply With Quote