View Single Post
Staro 13.01.2015., 20:35   #8066
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor webstartm Pregled postova
jp II, sa zadnjim topom...milina...probija sve zivo i mrtvo, precizan, reload manji od 10 sec...a td brz, mobilan, bas attacker td...dmg 500, pen 250

straa me kad oden na jagdtigera,totalno drukciji stil igre,teski oklop i spor tenk,ka ferdinand...
E to mi je najdrazi tenk u igri. Solidna mobilnost (u rangu Ferdija, mozda brzi subjektivno je), najbolji top u igri, oklop je jeben (u hulldownu i desetke imaju problem), odlican view range... Uglavnom jako dobar u uskomu (himmelsdorf jedan flank) ili na daljinu (sve mape), penetracija jako dobra preciznost odlicna, alpha odlicna za njemce, onako za ostatak (BL ima 750 ).

E sad iman puno partija u Ferdiju / JT88 pa mi je ovaj lega, dobio je 3 skilla posadu, jerbo grinder ima 5. skillova s Ferdija, i tenk je ubijacina. Do zadnjeg topa je onako, ali kako san navika na ferdija i jt88 grind nije bio problem. Evo danas
Code:
Jagdtiger	 3/5	avg dmg 3 091	avg wn8 2 610
A timovi su bilo blago receno retardirani, plus u 2 losta su me retardirani Gw i T92 roknili.

Uglavnom tenk je meni top i svaka partija je uzitak, kad si top tier, 5k dmg je pizdarija. Rekord mi je 9K