Tema: War Thunder
View Single Post
Staro 13.01.2015., 18:24   #359
iprodano
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Evo sad sam malo duže igrao sa Pershingom i mogu reći da je sada moj najdraži tenk. Odličan 90mm top (hrpa explozivnog punjenja u granati - APCBC M82), solidna brzina tenka (kao i nazad) ali sporije ubrzanje u oba smjera. Oklop slabiji od većine tenkova kod konkurencije u tom BR-u...solidna brzina kupole...municija mu je na dnu tenka što je bolje rješenje nego kod većine švaba u tom BR-u (sastrane). Također 2 respawna u SB. Mislim da je bolji izbor od M46 Pattona jer je to u biti isti tenk samo Patton ima onaj drugi, jači apcr (M332) i nešto bolji motor...a ipak je veći BR. M47 sa sabot granatama je već druga priča ali ima isti prosječni oklop a fajta se u tieru 5. Otklon topa (kut ciljanja) na Pattonu je bolji nego kod Pershinga.
Igrao sam i M41 Walker Bulldoga i ne leži mi baš taj tenk (iako još nisam otključao sabotice pa nemrem dati konačnu ocjenu)...jako je brz i okretan ali oklop je banana. Malo neopreza i oneshotaju te ko majmuna. Imao sam dobrih partija ako uspijem flenkat ili doći iza leđa ali rijetko preživim fajt. Za sada ne vidim svrhu scout tenkova dok imamo radare na minimapi i autospoting.
Pershing ima šmajser pa dobro dođe za avione ako se igra AB....Uz ova dva mislim još kupiti M47...
Od švaba igram Tigera 2 a nisam siguran koliko mi se isplati prelaziti na Tiger 2 H verziju, jel osim boljeg oklopa napred na kupoli (koju ionako može probiti većina protivnika ako si im preblizu) nema neke prednosti...dapače, 3 sekunde sporiji reload....Jagdpanther je dobar TD, solidna brzina ali u bliskoj borbi, dok se okreneš bye bye....dakle samo snajpanje...nije neki oklop. Ferdija nisam kupio jer mi se čini trom do boli a i on je BR 7 pa se često u SB fajta sa BR8 tenkovima...dakle T54 itd...čujem da Panther 2 nema puno šanse u SB jer ga baca (kao i sve BR 7 tenkove) u BR 8 bitke....oklop u odnosu na postwar konkurenciju je banana....a i top je 88ca koja nije loša ali u odnosu na tenkove iz korejskog rata je inferioran..
Bit će zanimljivo kad dođu američki TD i britanski tenkovi....
Još sam daleko od M47, ali koliko sam vidio da on nema sabot streljivo, nego ima neku posebnu HE granatu. Inače sam otključao M26 i stvarno je dobar tenk. Imam subjektivan osjećaj da je APCBC streljivo jačeg eksploziva nego kod njemačke APCBC 88mm.

Iz iskustva ti mogu reći da Panther 2 u direktnom srazu s T-54 nema nikakve šanse, ali svejedno volim odigrati s njim. Tigar 2 P i Tigar 2 H koriste isti top i imaju istu brzinu punjenja, zapravo svi koji koriste 88mm imaju istu brzinu punjenja.
iprodano je offline   Reply With Quote