Tema: robot cistac
View Single Post
Staro 13.01.2015., 16:12   #10
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Vlasnik sam Roomba-e 770 već skoro dvije godine. Ne mogu reći da je savršeni usisavač i da od onda nisam koristio klasičan usisavač (najviše kada treba nešto na brzinu posaugati). Ali ono što radi i koja joj je namjena a to je da posao radi sam, bez tebe je mrak. Kažete da se penje na 1 cm, penje se on i preko dva . Imam debeli tepih koji uredno odradi .
Ono što ti pokaže koliko je dobar je količina smeća u spremniku kada odradi ovako na oko čist pod . Strašno nešto.

Ono gdje zapinje i gdje moram intervenirati su barske stolice koje imaju onako postepeno uzdizajuće (ajmo reći stožasto postolje) na koje se mali gad ni manje ni više nego nasuće . Koliko puta sam ga tamo našao jer sam zaboravio da danas kreće. Isto tako imajte na umu špagice od zavjesa ili venecijanera koje narola na svoje valjke i digne su u zrak . Ostalo radi bez greške. Ništa ne oštećuje, ne lupa jedino je sam po sebi dosta bučan i mačke ga ne vole. Znao sam ga naći nasred sobe jer je mački dojadio pa ga je ugasila .
Dodatna oprema isto korisna, daljinski i virtualni zid. Više puta se pokazalo kao jako koristan dodatak.

Preporuke, svakako.
Daddy je offline   Reply With Quote