View Single Post
Staro 13.01.2015., 14:08   #97
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Bolt Thrower Pregled postova
ovo je presmiješna izjava da ona gore jakna sa starom etiketom nije originalna.osim što je originalna je i daleko najbolja jakna šta je alpha proizvodila.bakreni brass zipperi i dugmadi su načinejni od isto američke firme SCOVILL koja je po mojem iskustvu puno bolja od alphinih.tkanina je oštri ripstop pamuk sa najlonom naravno 50/50 za dugovječnost.

razlike američkih i kineskih :
kvaliteta pamuka
uži američki kroj
veče epluete i đepovi
bolji double stiching(posebno gumbi)

bila ona china,korea,vietnam takva m65 jakna nemože prismrditi originalnoj američkoj alfici.
osobno najbolja rekao bih neuništiva jakna od više alpha m65 koje posjedujem mi je upravo maslinasta sa tim starim logoem.zipperi i dugmadi su ko novi.jedino je postala maslinasto-siva što mi je i bila namjera učestalim pranjem.boja je nevjerojatno dobra!

http://global.rakuten.com/en/store/s...m65-deadstock/

ako možete ubost na njuškalu alpha jakne made in USA a posebno sa tim starim logoem koja ima scovill zippere navalite ko sivonje..ta jakna kolko god je stara neče se cufat a ako je izblijedila još i bolje
ne mogu ništa nego potpisati sve gore napisano. sada sam u posjedu obje verzije Alphe koje su Made in USA, i verzije Made in China. Ova najstarija je daleko bolja. Kvaliteta izrade u kini još nije ni blizu onoj Made in USA prije 30 godina.
timmy je offline   Reply With Quote