Čudno kako sada odjednom glasovi vrijede. Kad su za Messija glasali, onda su NEKI cvilili ko babe kako je to FIFA/UEFA izsilovala i nadodala glasove. Sad odjednom ćemo reći "da, glasovali su ljudi za njega i to moramo poštivati". No, što drugo očekivati od tih ljudi... neki bi se mogli prepoznati u ovome i neka se prepoznaju, BMK
No nebitno. CR je zaslužio ove godine Zlatnu loptu. Bez obzira na to što sa reprezentacijom nije ulovio ništa. Ruku na srce, on tamo nema suigrača koji bi mogao igrati uz njega. I naravno da se ni sam nije pretjerano trudio. Zašto i bi? Ne krivim ga ni najmanje. Nebi ni ja trčao za one invalide tipa Helder Postiga, Liedson i Hugo Almeida i ostalo veselo portugalsko društvo koje od odlaska Figa i kompanije ne vrijedi više ni pišljiva boba. Ekipa koja je početkom 21. stoljeća bila redovit posjetioc polufinala prvenstava, sad više nemre iz skupine izaći gdje je nekakva Gana i SAD.
S druge strane, Real se prošetao kroz LP 2013/14 sa jednom utakmicom u Dortmundu gdje su se mogli samoubit. Da je CR dao svoj veliki obol tome, dao je. Bez njega i sa njime, Real nije ista ekipa bio u prošloj sezoni, barem što se LP tiče, kao i što im sada fali Modrić. A to se ipak najviše broji jel je LP ipak najveći klupski trofej na svijetu. Manimo Copa America i ono svjecko prvenstvo gdje se europski predstavnik prošeta kroz to natjecanje.
Neuer je golman. Dakle, nije napadač i ne zabija golove te kao takav nije zanimljiv. Ne prodaje dresove i postere kao CR. A i staviti na vagu napadača i golmana je malo bezveze jer igraju dijametralno suprotne pozicije.
Messi ove godine nije napravio ništa spektakularno i mislim da je on svoje maksimume dostigao i da se na njih više vratiti neće. I dalje je on top igrač, ali ne više da sam odlučuje utakmice kao nekada 2009-2011.
Čoek igra najbolji nogomet u karijeri i ima najbolju sezonu iza sebe i hebe majku svima koji ga mrze i pljuju. Podjeća me na Fernanda Alonsa. Što su ljudi više kenjali prema njemu, čovjek je imao bolje rezultate
Želim mu sve najbolje. Toliko o CR-u od mene.
Njegovim idolopoklonicima poručujem da se spuste malo na zemlju kao i Realovcima koji su Realovci otkada je on u Realu.