View Single Post
Staro 12.01.2015., 21:56   #1065
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo konfigurirao svoj DS214 kao file station za ured
Radi od 8h do 24h, po noći odmara, a diskovi odu spavat ako nema aktivnosti 1h. Sve manje od toga mi se pokazalo loše jer ako odem negdje na kratko ugase se, a paljenje-gašenje i ne volim previše . Skriven je iza zastora pa mu vent može rondat kolko želi, nitko ga ne čuje.

Priključen je USB disk na kojeg svaku večer prije gašenja obavi backup, a još moram složiti tjedni backup na network shared folder, al to ću valjda lako rješit .

Zadivljen sam brzinom sustava, čini mi se da sve radi čak i brže nego prije kad sam koristio shared foldere na drugom kompu i čak postoji i zanimljivo riješen recycle bin (za razliku od npr. klasičnog shared foldera koji out-of-box nema recycle bin, tj. datoteku koju obrišeš više nigdje ne možeš naći što zna bit škakljivo )

Koristim i USB print server ali nisam najzadovoljniji s tim iako sam uštedio nešto kablova. Po meni zaista predugo traje da printer počne printat (LaserJet 3015), a posebno ako pošaljem nešto veće, neki raster i slično... al kako uskoro namjeravam kupiti veći stroj koji radi direkt na mreži to me i ne zabrinjava...

Ono što me lagano zabrinjava je da je DISK2 uvijek malo topliji od DISK1 :S Jel moguće da je razlika u senzoru a da je zapravo sve OK? Razlike su tipa 23C-25C, 17C-18C i tako...?
FitzTN je offline   Reply With Quote