View Single Post
Staro 12.01.2015., 19:38   #1058
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Titlovi moraju biti u podržanom formatu. Za Plex su to SRT (i još možda pokoji, ali upitno je hoće li raditi). Također, Plex ima DLNA server u sebi ali to mu nije primarna funkcija. Za puni doživljaj bi trebao imati Plex klijenta na uređaju s kojeg puštaš filmove. Recimo, ja koristim Plex klijent na Samsung Smart TV-u. Na čemu si ti koristio Plex?
Nisam instaliravao plex klijent, nisam ni trazio bio. Meni je LG tv. Samo sam ga bio stavio za DLNA, ali mi je neke probleme radio, vec sam i zaboravio. Serviio radi uredno sve pa nisam ni razmisljao, ali znam da mi je plex vise odgovarao tako da cu ga isprobat ponovo.
Citiraj:
Što se tiče DLNA, za titlove moraš imati i klijenta koji će ih tražiti od servera. Provjeri u logovima Serviia (valjda ih negdje generira) koje je datoteke player tražio. Ako u njemu ne vidiš da je tražio SRT, ništa od toga. Također, postavi naziv titla tako da je ime isto kao i film s jedinom razlikom u ekstenziji.
Meni serviio radi doslovno s svim i svacim. Koliko sam citao, samo je pitanje da li ima u serviiu onaj .xml file koji je napravljen da to pravilno renderira ili sta vec i to je to. Citao sam na forumu da ne podrzava .ts, i lg mi je rekao da ne podrzava .ts, a imam neke stvari na .ts sta mi rade bez problema, a neke ne. Pretpostavljam da ovi sta rade nisu pravi .ts, ali eto, znaci da je uspjesno preskocio i tu prepreku :P
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Moj TV(toshiba) recimo neželi puštat titlove preko DLNA...pripazite i na takve stvarčice
Kad sam sebi trazio, trebao je dlna server imat i podrsku za tv. Pogledaj jel ti ima to serviio, ako nema, pogledaj na forumu jeli netko napravio. To je doslovno neki xml file koji se napravi i to jeto, al nije mi se dalo previse oko toga citat takodjer :P
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Uđem u njega i vidim sadržaje na kompu.
Bit će da tv ne podržava.
Pogledaj dali ti je tv podrzan. Ima serviio forum. Meni je s novom verzijom serviia proradila podrska za "kvazi" .ts recimo.
sandokan111 je offline   Reply With Quote