Citiraj:
Autor doublev
Titlovi moraju biti u podržanom formatu. Za Plex su to SRT (i još možda pokoji, ali upitno je hoće li raditi). Također, Plex ima DLNA server u sebi ali to mu nije primarna funkcija. Za puni doživljaj bi trebao imati Plex klijenta na uređaju s kojeg puštaš filmove. Recimo, ja koristim Plex klijent na Samsung Smart TV-u. Na čemu si ti koristio Plex?
|
Nisam instaliravao plex klijent, nisam ni trazio bio. Meni je LG tv. Samo sam ga bio stavio za DLNA, ali mi je neke probleme radio, vec sam i zaboravio. Serviio radi uredno sve pa nisam ni razmisljao, ali znam da mi je plex vise odgovarao tako da cu ga isprobat ponovo.
Citiraj:
Što se tiče DLNA, za titlove moraš imati i klijenta koji će ih tražiti od servera. Provjeri u logovima Serviia (valjda ih negdje generira) koje je datoteke player tražio. Ako u njemu ne vidiš da je tražio SRT, ništa od toga. Također, postavi naziv titla tako da je ime isto kao i film s jedinom razlikom u ekstenziji.
|
Meni serviio radi doslovno s svim i svacim. Koliko sam citao, samo je pitanje da li ima u serviiu onaj .xml file koji je napravljen da to pravilno renderira ili sta vec i to je to. Citao sam na forumu da ne podrzava .ts, i lg mi je rekao da ne podrzava .ts, a imam neke stvari na .ts sta mi rade bez problema, a neke ne. Pretpostavljam da ovi sta rade nisu pravi .ts, ali eto, znaci da je uspjesno preskocio i tu prepreku :P
Citiraj:
Autor trouble
Moj TV(toshiba) recimo neželi puštat titlove preko DLNA...pripazite i na takve stvarčice 
|
Kad sam sebi trazio, trebao je dlna server imat i podrsku za tv. Pogledaj jel ti ima to serviio, ako nema, pogledaj na forumu jeli netko napravio. To je doslovno neki xml file koji se napravi i to jeto, al nije mi se dalo previse oko toga citat takodjer :P
Citiraj:
Autor fanATIk
Uđem u njega i vidim sadržaje na kompu.
Bit će da tv ne podržava.
|
Pogledaj dali ti je tv podrzan. Ima serviio forum. Meni je s novom verzijom serviia proradila podrska za "kvazi" .ts recimo.