View Single Post
Staro 11.01.2015., 07:54   #196
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor dubby Pregled postova
Ahoj,
imam neki stariji komp sa integriranom grafičkom (HP Compaq 505B Microtower sa integriranom grafičkom Geforce 6150se nforce 430).

Trebao bi spojiti dva monitora pa je pitanje dal:
1) nabaviti neki onaj dual vga/dvi adapter? Di toga ima, jel tko isprobao kak to radi?

2) nabaviti zasebnu grafička sa dva izlaza (VGA/DVI) za 2 monitora. Teoretski bi svaka PCI-e x16 trebala odgovarati, ali sam nešto načuo da zna biti problema sa
backwards compatibility-em za starije revizije PCI-e pa ne znam kaj tu uzeti da sam ziher. Performanse nisu u principu bitne.

Svako iskustvo je dobrodošlo...
na jok. uzmes kako smuchac rece neku pcie x16 graficku sa dva izlaza, piknes, ubijes integrirku i vozi. preporuka, jer su dan danas zive i jeftinije, nesto od x550, x600, x700. sve pasivke, driveri rade ok, gotovo sve ili sve imaju upravo dvi + vga i dovoljno stare da se uopce ne brines za pcie standard .

Burko je offline   Reply With Quote