Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 09.01.2015., 21:13   #651
CheCola
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor exzzy Pregled postova
Lol da, ali kak bi doslo to iskustvo ako do sad nisi koristio mehaniku. Ko da cu nakon godinu danu egice bit kaj pametnije sta se tice mehanike.
pa zato velim da je slljedeći korak nakon egice, nešto tipa vamo (v/w vartijabilni mod), možeš mjerit otpor grijača, možeš fino štelat napon/snagu, neće radit ako napraviš šlus i sl., još nisi došao do užarenog moda, a još ako nema hot spring da vidiš veselja...

Citiraj:
Autor sin93 Pregled postova
eo jedan dobar program za računat otpor zove se: LucBigjohn fait de la resistance, ima i engleski i još neki kalkulator za Ampere i to..

grijač odnosno žicu motaj oko malog šarafcigera ili borera (nez književnu rječ) od 2mm, a zaključavanje je da jednostavno zašarafiš ga

aa zašto bi mehanika bila komplicirana za početnika? kad je baterija slabija ubaci drugu i to je to, otpor oko 1.6 i sasvim dovoljno
oko šarafcigera se mota microcoil, dakle 0,3 žica i gusto namotana, užarena pa stisnuta, pa kroz nju provlačiš vatu, mehanika je komplicirana jer ne možeš ispravit početničke greške, a sa nekakvom regulacijom lakše dođeš do željenog rezultata, vjeruj mi, od modova sam prošao: bolta, caravelu, nemesisa, evica, vamoa, lavatube, svd-a i ko zna šta sam još zaboravio

pa čak i vamoa složenog od dijelova nađenih na radnom stolu evicove tube, dripera, šprice, neke divlje glave i vamo elektronike....
https://www.youtube.com/watch?v=avdz88cs-D0

Zadnje izmijenjeno od: CheCola. 09.01.2015. u 21:24.
CheCola je offline   Reply With Quote