Tema: Powercom UPS
View Single Post
Staro 06.09.2005., 09:09   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Powercom UPS

Eto kupio Powercomov UPS 600AP.. po visestrukoj preporuci Black Dragona (a i postova drugih clanova putem SEARCH opcije :clap: ) koji je jako jako nahvalio ovaj proizvod... pa sad imam par pitanjca jer je njihov manual napisan katastrofalno...
kao prvo koji su modovi rada? znam da ima BACKUP.. za sve druge izraze na koje sam naisao u manualu nisam siguran.
a sad kad znamo modove, nebi bilo lose da netko kaze nesto detaljnije o njima ..
naravno opis zvukova i funkcije LEDice su takoder dobrodosli..
samo mi dajte neke osnovne informacije ostalo cu sam zakljucit iz "manuala" ...
danas cu ubost 9pinski kabel (jel moze nullmodem ž/ž??) pa da vidimo kak RS-232 funkcionira.. e da, na official stranici gdje se skida FREE SOFTWARE DOWNLOAD INCLUDED (ha ha koja provala... to naime pise na kutiji)... uglavnom, tamo ima jedno 5 verzija software za skinut i onda jos jedna verzija di pise USB WINDOWS.. pa mi nije jasno sta bi to trebalo biti?? sta postoji neka serija za USB prikljuckom a ne COM? nisam nasao takve modele na njihovoj stranici pa mi nije jasno... jedino ak se njihov 9pinski konektor moze spojiti na USB:confused: .. kaj takav kabel opce postoji??... ha ha, sad sam pogledo, i u HGSpotu ima jedan USB-Serial kabel i traze 200kn za njega :clap: .. mos fakin mislit !!

nis, hvala unaprijed svima na trudu..