Citiraj:
Autor Mirkopoter
Ljudi jeli ima ikakva šansa da netko na netu, hacker ili tko god, nekako skine moje fotke sa mog iphone-a? Znači da nikad ne pipne moj iphone, nego preko ip adrese, aplikacije ili nečega..
|
Moguće je ako imaš instaliran openssh i nisi mijenjao tvornički pass...to je barem jedan od načina za koji znam da funkcionira jer sam testirao prije par tjedana.
Citiraj:
Autor kopija
Molim preporuku za neki besplatni file manager za iPhone koji podržava SAMBA sharing.
Na Androidu za wifi transfer PC->tablet koristim ES File Explorer i radi savšeno.
Nadao sam se da ima i verzija za iOS, al ne samo da nema, nego vidim da je većina sličnih aplikacija paid verzija na AppStoreu.
U biti tražim najjednostavniji način kako bežično prebacit podatke s kompa na iPhone bez instalacije iTunesa.
|
Koliko znam jedino iFile pruža takve mogućnosti, drugim riječima podrazumijeva jailbreak jer zahtjeva root access.
Jedina solucija koja mi pada na pamet, a da ne uključuje jailbreak, jest iFunBox. Znam da ima wifi opciju ali nikad nisam isprobao prebacivanje.