Citiraj:
Autor aski
Danas sam flashao Archi Droid 3.0.0 na S3. To je 4.4.4 KK. Mobitel je bio jako brz na JB 4.3 sluzbenom modanom romu, a sad je jos brzi, turbo brz  Kroz par dana javim kakvo je stanje s baterijom i da li ima kakvih smetnji. Kernel je archi droid.
Ociscen je od google gluposti. Instalirani su samo gmaps, yt i gmail i naravno ostatak meni korisnih aplikacija. 
|
Dakle, prva instalacija je drzala bateriju jakom. Izvukao sam preko 5 sati SOT-a, a sad je slabije. Kasnije cu editirati post da ne ispadne da kakim. Napominjem da je ovo mobitel koji je bio Brkin i da se ovo odnosi na zamjensku Onyx bateriju koja je jaca.
Nakon prve verzije, izasle su jos dvije. Ja imam 3.0.1. Najveci napredak je bio sto je kamera pocela raditi nakon novog pokretanja, tj. vise se nije morao koristiti CM camera fix. U drugoj verziji su ispravljene jos neke stvari, a najbitnija je da vise nema grafickih anomalija ili kako da ih vec nazovem. Iako jos nisam instalirao pa ne mogu napisati sve o najnovijoj verziji.
Baterija mozda slabije traje jer je s drugom verzijom stigao i novi kernel.
Za launcher sam izabrao Novu. Mobitel doslovno leti i tko ima S3 i nije mu problem rootati ga i staviti novi ROM, svakako preporuka.