Jedino je pitanje koliko je optimiziran taj stock JB u usporedbi sa custom ROMovima ali je nemoguće odgonetnuti koje su optimizacije napravljene u kojem ROMu kada google radi translate.
Još jedno pitanje: je li i vama ispadne volume up/down tipka kada skinete back cover. -->
Citiraj:
Autor Dakok
Sad si mi poremetio cijelu koncepciju 
Prijevod "Mali Cola Mobilna verzija" s te stranice doslovno označava Small Cola TD verziju (Mobilna = China Mobile = TDSCDMA mreža) i ovo nikako ne bi moglo raditi na našoj
3G mreži. Riskirao si i brick flešanjem roma s drugog mobitela ali sreća da je riječ o
MTK uređajima pa je relativno lako riješiti loš fleš.
|
To nisam znao, ali flashanje mi dodje ko dobar dan, a i nisam se pretjerano brinuo kad je lako restorati ROM kao što si i rekao
Jedini soft brick je bio kada sam skinuo jedan s Needrom-a gdje je rom imao pogrešnu rezoluciju pa nisam mogao koristiti niti recovery. Tu sam morao flashati sa SPFom.
Evo 2 SS nakon customiziranja stock ROMa (ignore pozadinu :P)
Jedino je pitanje koliko je optimiziran taj stock JB u usporedbi sa custom ROMovima ali je nemoguće odgonetnuti koje su optimizacije napravljene u kojem ROMu kada google radi translate.
Još jedno pitanje: je li i vama ispadne volume up/down tipka kada skinete back cover.
Zadnje izmijenjeno od: Blakadder. 09.01.2015. u 08:34.
|