Citiraj:
Autor branuschi
Točno tako al, što je tu je sad.... Vjerovatno nikad više Nokia kao ni Samsung jer imaju isti servis u Hr
|
Oped ponavljam svi servisi u HR su isti.Razlog ukoliko sam točno shvatio da izvlače novce od proizvođača (1 popravak npr 300kn do 500kn dobiju).
A tebi,meni i drugima ubace falše djelove(kineski šrot) ili samo factory resetiraju.
Što misliš zašto sve komponente za svoj PC uzimam u @nino (UziShop)?
Znam da su neke stvari dosta skuplje al zato je garancija vani a ne u HR a to mi je ono najvažnije.
Zamisli da mi se Strix GTX980 jedan dan pokvari a da sam uzeo u HR ja bih pukao na živce a ne samo to nego bi bili novci bačeni u vjetar a ovako sam 101% siguran.
Meni je MRServis muljao da je mjenjao "matičnu ploču" tako u 90% slučajeva kažu.
A da ti tek pričam što mi SystemOne napravio od tableta nakon što je MRServis izgubio licencu pa sam ovima u ZG morao slati.
Flashali su mu costum kinez ROM s gingerbreadom(a tablet pušten s Android 4.3)
Meni su pisali da je tablet izgreban ko da si ga brusilicom kidao.
Od samog početka problema znao sam da će me muljat.
Meni su čak i telefonski prijetili ovi iz SystemOnea.
EDIT
Proizvođač nije kriv što su servisi takvi kakvi jesu.
Ako si gledao potrošački kod prije 2 tjedna.
Lik odnio Xperiu Z2 u servis jer se resetira.
I kune se da je zatvorio pokrove kad je ulazio u bazen.
Čak je pokazivao na slikama bazen(niti 5 metara).
Vratili su mu mob kad sad je ala ok a on niti 24 sata kasnije vraća da nevalja a ovim mu vratiše da je ušla voda jer je otvarao uređaj a jako dobro se zna kad se otvaraju takvi uređaji automatski više nisu vodonepropusni.
Moj zaključak je jednostavan.
Svi ovlašteni servisi u HR su nestruči i nemaju pojma što rade.Više ja,ti i ekipa s foruma znamo 1000000 puta više nego svi oni skupa,a da nepričamo o reballingu i ostalim popravcima.